En trygg start i valpens liv

Välkommen på valpkursen som steg för steg tar dig från osäkerhet kring vad du ska börja med och vad du ska göra - till klarhet, trygghet och glädje 💛

 

Kolla videon nedan eller klicka här för att joina direkt!
 
"Vilken valpkurs! Wow är helt fast" /kursdeltagare

Steg för steg, lektion för lektion

Kursen är upplagd så att du enkelt kan luta dig tillbaka och följa med. Pedagogiska videolektioner med ett tydligt syfte. Varje lektion följer en röd tråd där du tydligt guidas genom hela processen.

Egen takt men utan självdiciplin

Du går kursen varifrån du vill, vilken tid du vill och i den takt du vill. Men utan att behöva ett ton självdiciplin! Påminnelser, pepp och ett riktigt lättillgängligt upplägg gör det plättlätt för dig att genomföra - och få träningen gjord!

Personlig kontakt med instruktören

I den tillhörande supportgruppen får du möjlighet att ställa frågor och ta del av extra personliga tips från Lilly!

Livesända frågestunder och kontakt med klasskamrater, såklart ❤️

"Kursen tycker jag uppriktigt är toppen, och skulle varmt rekommendera den till faktiskt alla hundägare. Du har möjlighet att gå tillbaka och repetera och använda de delarna som ger mest för dig och din hund i stunden.


För att summera så känns det så himla underbart att ha en kurs som ger så mycket info och stöd samtidigt som den är flexibel. 11 stjärnor av 10 möjliga☀️😊"

Linnea
Tidigare kursdeltagare hos Lillys Hundkurser

Det här består kursen av:

Välkommen!

Hej jag heter Lilly och jag är din lärare

Jag är utbildad, certifierad och H-märkt hundinstruktör och verksam sedan 5 år tillbaka. Jag ÄLSKAR att visa hur enkelt och kul man samarbeta med hunden och bygga en riktigt trevlig vardag ihop 🥰

Inne på min tredje egna valp och har samlat på mig en massa kunskap under åren, både från egna och min kursverksamhets deltagarhundar. Nu vill jag dela allt detta med dig! Uppstyckat i trevliga bitar och med tydlighet, enkelhet och glädje 😍

Gå valpkurs med mig!

Välkommen!

Valpkursen är öppen!

 

Steg för steg, lektion för lektion tar jag dig från oro till glädje och säkerhet i valpträningen ❤️

Se videon högst upp på denna sida för en sneak peek inne i kursportalen!

Jag VILL att du ska lyckas med din valp, och känna dig säker på vad du ska göra och i vilken ordning. Du är inte själv i detta!

Köp här