VÄNTELISTA
PROMENADPROFFS

- den ultimata onlinekursen för koppel-

och hundmötesträning -


från drag i kopplet och jobbiga hundmöten till lugna

och trevliga promenader på 6 veckor

  

"TACK TACK TACK! Kan inte med ord beskriva hur glad och tacksam jag är. Min hund har kallats hopplös och extremt svår. Det här är första gången jag kommer ut från en kurs/träning och är glad och hoppfull!"

Rebecca
med Zorro

Detta är kursen för dig som:

 • Känner dig uppgiven över att promenaderna inte blev som du tänkt dig och din hund verkar ha en helt annan plan än du. Innan du skaffade hund såg du fram emot samarbete och glädje på promenaderna. Nu blir de mest överstökade.
 • Du har redan tränat på att stanna vid varje drag i kopplet, du har provat av avleda vid hundmöten...  Men det enda som händer är att du blir osäker på om du verkligen gör rätt. Hur ska man träna egentligen? 
 • Du har tröttnat på att googla och testa tusen grejer utan att riktigt se några resultat
 • Du vill ha en tydlig plan för koppelträning och lugna hundmöten

 

DETTA ÄR PROMENADPROFFS

3 moduler med lektioner i videoform:

Modul 1

Grunder i hundträning  

I den här modulen får du grunderna som gör att träningen blir enkel och rolig. 

Bland annat:

 • Hur jag hade börjat träna om jag fått hem en riktigt dragig hund idag.
 • Sjysst men effektiv hundträning
 • Aktivering, passivitet och att hitta balansen mellan dessa

 

Modul 2

Koppelträning

Steg för steg får du veta exakt vad, hur och när du ska träna för slakt koppel under promenaderna. Inget mer tragglande och gråa hår!

Bland annat:

 • Varför drar hunden och vad är det första du ska göra?
 • Enklaste sättet att träna, steg för steg. Promenad för promenad!
 • Övningsfilmer 

 

Modul 3

Hundmöten utan klump i magen

I denna modulen ger jag dig vad du behöver för att träna hundmöten utan att få en klump i magen. Du kommer att gå från att känna dig osäker till att veta precis vad du ska göra - och när.

Bland annat:

 • Varför hunden beter sig som den gör
 • Hur du kan fånga hunden innan det blir för svårt
 • Hur du får hunden att sluta skälla på mötande hundar

 

Allt kursmaterial är tillgängligt för dig så länge du vill och så länge denna kurs existerar!

Du får också:

 • Tillgång till en privat Facebookgrupp
 • Livesända frågestunder med mig (hundinstruktör Lilly Norfeldt) i 6 veckor
 • Workbook/studiehäfte med fyll i-sidor och extratips
KOLLA HÄR

Sagt om supportgruppen:

"Det jag blev positivt överraskad över var hur mycket facebookgruppen kom att betyda—inte min grej, tänkte jag innan—men att få dela med sig av framgång och motgång och att få ta del av andras, att få känna igen sig och inte känna sig ensam när träningen känns tung och få lite pepp var kanske det mest motiverande av allt och gjorde att jag orkade köra på!"

Emma & Hilma berättar:

Jag velade länge innan jag bestämde mig för att gå med, har testat en annan online-kurs förut men fick det inte att funka hela vägen och tappade motivationen, dels för att jag nästintill var lämnad ensam med materialet och dels för att min målbild när det kom till kritan inte stämde överens helt med kursens, vilket i princip var konstant fotgående.

Jag hade följt dig ett tag och gillade din filosofi med artiga promenader och då både en axel och ett knä fått lida av för mycket dragande bestämde jag mig för att gå med i kursen, något behövde göras innan både jag och hund fick skador av allt dragande och plötsliga ryck. 

Hilma svarade snabbt på detta och redan efter några dagar hade dragandet minskat markant. 

Tänk dig att komma hem efter en promenad och BARA ha gott samvete. Hunden mår bra, du mår bra - och ni känns som ett team.

Jag vet hur det känns att komma innanför dörren och bryta ihop för man FATTAR inte varför hunden inte fattar och varför man själv är så himla kass som inte får hunden att fatta och GAAAAH

Jag har varit där. Det är därför jag gjorde denna kurs. 

Som utbildad (och H-märkt) hundinstruktör och med snälla metoder ger jag dig verktygen för detta!

"Du har hjälpt oss så otroligt mycket i vår vardag❤️ När jag gick promenad idag kom jag på att ”men gud, det är ju flera månader sen jag kom hem gråtandes för att inget funkar”. Och nu går hon så fint, drar sällan och söker kontakt hela tiden. Tack vare dig och Promenadproffs"

/Emilia

Vera

Innan promenadproffs: Vi hade längtat efter att gå långa, härliga promenader men oftast var promenader fyllda med ibland drag, ibland vägran och lite halvjobbiga hundmöten. Promenaderna var inte lustfyllda.

Efter: Idag är våra promenader harmoniska och roliga, och de gånger det går lite sämre så vet jag oftast varför och det blir inte en så stor grej. Våra hundmöten är bra och vi har framför allt en bra relation. Vi har kul ute, och vi förstår varandra.

Emilia

Innan promenadproffs: promenaderna var ett ändlöst dragande och nosande. Kom hem många gånger från promenaderna och grät för att jag inte visste vad jag skulle ta mig till med dragandet och hundmötena.

Efter: Jag trodde aldrig att jag skulle få ordning på vårt problem, men det tog oss bara några veckor att gå från ”dra dra dra” till att faktiskt ha mysiga promenader. Och att få Luna att sluta dra i kopplet bidrog också till så mycket mer, t.ex. mer kontakt, följsamhet och att vi nu har kul tillsammans på promenaderna och inte var för sig. 

Melina

Innan promenadproffs: våra promenader var bara ett måste. Mardrömmen var hundmöten, det kändes som att vi hade prövat allt och var beredda på att bara ha skithundmöten i framtiden.

Efter: Kursen har verkligen förändrat våra promenader de har blivit 100% bättre efter promenadproffs så alla som vill förbättra sina promenader behöver gå kursen. Vi har nu fått de verktygen vi behöver för att gå från att känna att våra promenader var ett måste med en massa tjat till någonting som vi alla ser fram emot med massa uppmuntran, belöning och lek för oss alla!


"Redan efter första promenaden sedan kursstart kom jag hem med ett leende på läpparna och en avslappnad känsla i kroppen! Tydlig och lätt att följa steg för steg. Men framförallt är det Lillys ödmjuka och positiva person - hon bemöter alla på den nivå de är! Nu vet jag hur just jag ska göra och känner mig trygg med det. Ser äntligen fram mot många härliga promenader tillsammans med Kai!"

Anita
med Kai

Så, är du redo att sluta traggla?

Promenadproffs öppnar bara för nya deltagare tre gånger per år - detta får du:

 1. Pedagogiska lektioner i videoform som tar dig från förvirring till klarhet i både koppelträningen och hundmötena
 2. En supportgrupp på facebook med livesända frågestunder och möjlighet att hitta träningskompisar
 3. Workbook med träningsplaner, fyll i-sidor och checklistor
 4. Livstids tillgång till allt material
 5. Äntligen trevliga promenader!
Bli först att veta när kursen öppnar igen!

Sneakpeak i kursportalen

Så här ser det ut när du köpt kursen! Första modulen finns direkt och modul 2 & 3 publiceras efter hand. Här är en smygtitt:

 

Varmt välkommen!

Väntelista! DISMISS MESSAGE

Vanliga frågor

Forever! Alltså så länge jag (Lilly, din lärare) finns och är verksam inom hunderiet så har du tillgång till kursplattform, livesändningar och supportgrupp. 

Aktuell supportgrupp för varje termin finns alltid länkad under lektion 1, modul 1 så det är bara att hoppa på nya omgångar när de öppnar. Såklart - livet händer och ibland kommer saker emellan ju!

Nej, det tycker jag inte. Bättre att lägga pengarna på en privatkonsultation eller se någon av mina föreläsningar i ämnet! Eller läsa allt jag skrivit om det på bloggen - www.hundtranarlilly.se

Jag kommer såklart inte hindra dig och du är VARMT välkommen en bäst effekt har generellt de hundar som har problem med både dragande i koppel och hundmöten som kombo.

Det går alldeles utmärkt! Ibland kommer jag att säga att du behöver dela upp vissa promenader, men målet är att kunna göra det mesta som vanligt.

Målet med hela kursen är att kunna genomföra den i ert vanliga liv utan att behöva krångla så mycket!

"Redan efter några dagar hade dragandet minskat markant! Upplägget med korta videor och konkreta övningar som portionerades ut över en längre stund passade mig utmärkt, det känns inte lika överväldigande! vår kontakt och kommunikation blivit så pass mycket bättre de senaste veckorna. Hon är uppmärksam på mig på ett helt annat sätt och har blivit mer följsam. Bara en sån sak som att hon nu börjar komma in och gå vid min sida när vi går på asfalterade vägar eller möter folk i skogen, det hände inte för en månad sen det kan jag lova! Skulle rekommendera den här kursen alla dar i veckan!"

Emma
med staffen Luna

Rebecca (& sheltien Zorro):

Hur hade ni det innan promenadproffs?

"Zorro har alltid varit en utåtsökande hund sen dag 1. Han är längst ut i kopplet och har skällt och blivit stressad på ALLT som rör sig. Om stressen gick för högt kunde han bitas. Vi har gått kurser, haft privatträningar, hundpsykolog mm med endast små framsteg."

Hur är det nu efter 6 veckor i kursen promenadproffs?

"Jag har en hund som för första gången någonsin söker spontankontakt med mig! Som kommer in till sidan och som går med avslappnad svans! Något jag bara kunnat drömma om!

TACK TACK TACK! Kan inte med ord beskriva hur glad och tacksam jag är. Min hund har kallats hopplös och extremt svår. Men han är min bästa vän kommer aldrig sluta att kämpa för honom. Det här är första gången jag kommer ut från en kurs/träning och är glad och hoppfull."

"Innan promenadproffs var promenaderna hemska, konstant skällande på större delen av promenaden. Dragande så man bara hade lust att knyta fast hunden i närmsta träd och sätta sig för att gråta. Promenadproffs har hjälpt oss enormt - oj vilken skillnad det är!"

Louise
med Candy

"Promenadproffs är utan tvekan en av de mest pedagogiska kurser jag någonsin gått! Jag är himla tacksam att jag fick gå den här kursen."

/Matilda & Hedda

Väntelistan

"Utan tvekan är denna kurs någonting som jag skulle rekommendera till en hundägare som har jobbiga promenader med sin hund. Kursen har verkligen förändrat våra promenader de har blivit 100% bättre efter promenadproffs så alla som vill förbättra sina promenader behöver gå kursen. "

Melina
med Luna

Pengarna tillbaka!

Självklart vill jag att du ska vara nöjd! Du har 14 dagar på dig efter köp att titta och ta del av innehållet och känner du att det inte är något för dig så är det bara att beskriva problemet för mig så får du pengarna tillbaka.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.